Zeilen met groep

Ben je op zoek naar het ideale uitje in Volendam? Lijkt het je leuk een dag(deel) lekker te zeilen met een groep? Aan boord van de VD10 bezorgt ras-Volendammer Johan Schilder jullie een heerlijke, ontspannen middag zeilen op het Markermeer.

Organiseer jij binnenkort iets voor een groep mensen? Bijvoorbeeld voor familie, collega’s of vrienden. Veel mensen vinden het leuk om ongedwongen op het water te zijn. Aan boord van de prachtige historische logger VD10 is het genieten. Ervaren schipper Johan Schilder zeilt jullie heerlijk rond over het Markermeer.

De VD10 is een historische logger die deel uit maakt van de zogenaamde bruine vloot. Vanuit de Oude haven van Volendam (of een naburige haven als jullie dat beter uitkomt) vaart de historische Volendamse logger uit 1936 uit richting Markermeer. Het motto van de dag is: Niets moet, alles kan. Jullie bepalen hoe jullie dag eruit komt zien. Je kan helpen zeilen maar het hoeft niet. De ervaren Volendamse schipper Johan Schilder kan je mooie verhalen vertellen, maar dat is aan jullie. Deze dag is de VD10 voor jullie.

Impressie

Reserveer een plekje

Translate »