Zeilen Volendam

Op zoek naar iets leuks om met een groep te doen in Volendam? Wij bieden de perfecte groepsactiviteit aan. Huur de historische zeilende logger VD10 en laat je heerlijk zeilen in Volendam.

Organiseer jij binnenkort iets voor een groep mensen? Bijvoorbeeld voor familie, collega’s of vrienden. In Volendam biedt de historische logger VD10 plaats aan een groep tot 30 personen. Wil je een dag(deel) lekker ontspannen met een groep aan boord van een authentiek schip? Schipper Schilder neemt jullie mee vanuit de Oude Haven van Volendam.

De VD10 is een historische logger die deel uit maakt van de zogenaamde bruine vloot. Vanuit de Oude haven van Volendam (of een naburige haven als jullie dat beter uitkomt) vaart de historische Volendamse logger uit 1936 uit richting Markermeer. Het motto van de dag is: niets moet, alles kan. Jullie bepalen hoe jullie dag eruit komt zien. Je kan helpen zeilen, maar het hoeft niet. De ervaren Volendamse schipper Johan Schilder kan je mooie verhalen vertellen, maar dat is aan jullie. Deze dag is de VD10 voor jullie.

Impressie

Reserveer een plekje

Translate »